PERIQUITO.CAT
Enrique "QUIQUE"
Sánchez Flores
Biografia
Madrid (Madrid)
Al gener de 2016 va arribar el nou president CHEN YANSHENG, i la seva idea va ser la de formar un equip que progressivament fos augmentant les seves possibilitats
de jugar competició europea.

Un cop finalitzada la trista temporada 2015-16, amb l'adéu a GALCA, es va fitxar a un entrenador que va il·lusionar majoritàriament a l'afició: QUIQUE SÁNCHEZ FLORES, el qual defensava un discurs alineat amb la confiança en dissenyar un equip guanyador.

La temporada 2016-17 va ser esperançadora, ja que l'equip va tenir opcions de classificar-se per l'Europa League, però finalment va acabar a 7 punts del 7è (Ath.C.Bilbao).

L'única cosa destacable de la temporada 2017-18 va ser que l'equip va ser capaç de guanyar a Real Madrid, At.Madrid i F.C.Barcelona (Copa), però la resta va ser un autèntic despropòsit, marcat per un joc indolent, la desmotivació del tècnic, l'oferta del Stoke City i el desencontre amb el president.

Amb l'equip situat a la part baixa, a la jornada 33 l'equip va perdre a casa contra S.D.Eibar el que va acabar amb la paciència de CHEN YANSHENG que va destituir al tècnic madrileny.

Tenia contracte fins al 2019.
5-02-1965
Procedència:
Watford FC
Temporada
R.C.D.E.
Partits
 
Lliga
Copa
Euro
Pos.
Lliga
2016-17
38
2
..
2017-18
33
6
..
16º
Destituït
           
           
           
           
           
           
           
           
           
           
           
           
           
           
           
 
           
           
 
           
           
 
 
 
Destinació: - - -