Jordi PUYALTÓ
Quintana
Biografia
9-9-1983, Barcelona (Bcn)

JORDI PUYALTÓ va ser un referent en el camp de la recerca histórica i del coleccionisme del RCD Espanyol. Va colaborar amb molt mitjans de difusió i va reivindicar la memoria de RICARDO SAPRISSA com a president honorífic.

A partir de 2004 va començar a col.laborar amb XAVIER BORO en un conjunt de notables articles que portaven per títol "Histories blan-i-blaves" i posteriorment, en solitari, va escriure uns quants reunits sota el títol de "El racó del Puyaltó".

Va ser conseller de l'Àrea Social amb el president JOAN COLLET, membre de la Comissió Històrica del RCDE i va ser una persona admirada i molt estimada per l'afició, pel seu tarannà apasionat i empàtic.

El seu pare va començar a coleccionar objectes pericos i, amb els anys, en JORDI va acabar creant, a la acollidora buhardilla de casa seva, un entranyable museu espanyolista, amb milers de curiosos objectes.

A finals de 2015 va començar a col.laborar amb periquito.cat, en una intensa tasca de recerca de dades, identificació de fotos i de correcció d'errades històriques que van permetre a la web donar un important salt de qualitat. Part del seu valuós llegat escrit es pot trobar a l'apartat "articles".

Aquesta web sempre li estarà agraida.

4-03-2019, Tiana (Bcn)
Professió: Jugador i conseller
Historial R.C.D.Espanyol
Temporada
Fitxa personal
   
Jugador de basket del RCD Espanyol, historiador, coleccionista i articulista.

Figura capdal en la recuperació històrica del R.C.D.Espanyol.