CAMP DE MUNTANER
Capacitat: ?
Dimensions: 105 x 65
Inauguració: 26-02-1911
També conegut com el camp del carrer Indústria. Era un velòdrom
que va llogar el president EVELIO DONCOS, que va hipotecar la seva
casa i va suposar la seva ruïna.
Cronologia

S'estava jugant en el anomenat "Camp de les faves" però sovint estava en molt mal estat i alguns partits com a local van haver de jugar-se en camp del Català, Universitari o inclús del FC. Barcelona.

A la mateixa illa de cases hi havia ubicat el Velódrom Camp d'esports del carrer Muntaner
i el president EVELIO DONCÓS va hipotecar les seves propietats veient la oportunitat de fer crèixer el club.

El lloguer va començar a ser de 100 Ptes. mensuals i va triplicar-se un temps més tard. Estava ubicat entre els carrers Muntaner, París, Casanova i Londres. Amb la evolució urbanística de la ciutat, el carrer Indústria va passar a ser París i el carrer Coello va convertir-se en l'actual carrer Londres. No es van ocupar les zones posteriors als gols, deixant els laterals per els espectadors. La tribuna tenia la entrada pel carrer Casanova, mentres que pel carrer Muntaner estava l'accés del public de general, on estaven els urinaris i el kiosc de refrescos.

1911. 26 de Febrer. El camp disposava de graderies i tribuna, el que permetia acollir un nombre important d'espectadors. A més comptava amb instal.lacions de dutxes -quelcom ben poc corrent a l´època-. El dia de l'inauguració es van fer volar més de mil coloms i va haver música de banda. El partit va enfrentar al C.D.Español contra el Español de Madrid. La victòria va ser local per 2-0. Al dia següent es va jugar un altre partit contra el mateix rival.

1911. 1 de Març. Partit internacional contra l'Olimpic de Marsella amb victòria per 3-2.

1911 - 1922 Durant aquests primers anys, es van acollir els partits dels diferents campionats i tornejos. I en 1916 fou l'escenari del fenòmen ZAMORA, un porter
que va causar sensació en l'època. A més es va celebrar el primer partit de hockei-herba -encara que el camp era de terra-.

1922 Es va instal.lar un marcador simultani, amb motiu dels Jocs Olimpics d'Ambers, perquè el públic s'assabentes de primera ma dels resultats de la selecció espanyola de futbol. El mateix any el R.C.D.Español és deshauciat del Camp de les Faves.

1922. Desembre.
VICTORIANO DE LA RIVA compra uns terrenys a Can Ràbia per a construir el camp de Sarrià.