Mauricio Poggi Villela "MAURIZINHO"
Biografia
19-12-1963. Riberao Preto (Brasil)
També conegut com "MAURICINHO". Va començar jugant a l'equip de la seva ciutat, el Comercial Riberao Preto. La la temporada 1984-85 va fitxar pel C.R.Vasco da Gama i posteriorment va fitxar pel Palmeiras i pel Louletano DC de Portugal.

L'estiu del 1989 el RCD Espanyol, que havia baixat a Segona Divisió, va haver de recompondre la plantilla. En atac es seguia conservant GABINO com a principal carta, però havia perdut el concurs de "PICHI" ALONSO. El club va fitxar el canari ANDRÉS i el brasiler MAURIZINHO.

L'aposta pel carioca va ser arriscada, ja que va arribar lesionat i va suposar un primer pagament al club de procedència; el Louletano DC portuguès, de 14 milions de Ptas. d'un total de 120 milions. El contracte estipulava que si després dels tres mesos el RCD Espanyol decidia quedar-se el jugador havia de fer front a un segon pagament de 57 milions.

El desembre del 1990 l'equip amb JOANET no acabava de funcionar; MAURIZINHO, que va alternar diverses lesions, només va disputar set partits i el club el va deixar tornar al Louletano DC. D'aquesta manera, s'estalviava un segon pagament de traspàs i alliberava una de les tres places per a estrangers. Per cobrir la baixa d'estranger es va contractar a STEVE ARCHIBALD.

MAURIZINHO era un davanter de curta estatura, bulliciós, regatejador, que solia jugar per banda dreta.

Va ser internacional Sub-20 amb Brasil i va figurar a l'equip d'estrelles del Campionat Juvenil de 1983.
Procedència:
Louletano DC (POR)
Historial R.C.D.E.
Demarcació:
Davanter
Temporada
Partits
Clasif.
Lliga
Gols
Lliga
Prom
Copa
Lliga
Prom
Copa
1989-90
7
-
-
-
-
-
               
SUMA
7
-
-
-
-
-
TOTAL
7
-
               
 
 
               
               
               
               
               
 
 
               
               
               
 
 
               
               
               
               
               
Destinació:
Louletano DC (POR)
Internacional (Brasil): NO