Manuel "MANOLO PÉREZ"
Rodrigo
Biografia
Barcelona (Barcelona)

Va iniciar-se en la 1996-97 formant part del Mallorca "B". A l'any següent va marxar al C.F.Gavà on va destacar en la faceta de la construcció de joc, i llavors, en la 1998-99, el R.C.D.Espanyol va confiar en ell per reforçar el mig camp.

Jugador mig centre de tarannà organitzador, i també mig-volant. Suposadament, bon xutador de faltes. Havia moltes esperances en el seu futur, però ni MARCELO BIELSA ni MIGUEL ÁNGEL BRIDISI van donar-li
prou oportunitats.

En lliga l seva aportaciñó es va reduir a un únic partit en el Camp Nou, jugant mitja part. El mig camp de la època estava format per DE LUCAS, SERGIO, GALCA, BRNOVIC, ARTEAGA, inclús IVÁN HELGUERA en algun cop.

Davant les poques possibilitats de jugar va marxar del R.C.D.Espanyol i va ampliar el seu historial amb un rosari d'equips: C.D. Logroñés (2ª), Albacete Balompié (2ª) durant tres anys y Cádiz C.F durant tres temporades i aconseguint un ascens a Primera Divisió i on va lluir el seu millor nivell i on se'l anomenava
"el Beckham de la Bahía".

En la 2006-07 va marxar al Hércules C.F, després al Elche F.C, a la Cultural Leonesa, a la U.E. Lleida, al Racing de Ferrol i pel 2009 va fitxar per l'U.D.Melilla.

31-08-1976
Procedència:
C.F.Gavà
Historial R.C.D.E.
Demarcació:
Migcampista
Temporada
Partits
Clasif.
Lliga
Gols
Lliga
Copa
Euro
Lliga
Copa
Euro
1998-99
1
-
-
-
-
-
1999-00
-
-
2
14º
-
-
1
 
 
 
 
 
 
               
               
               
               
               
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
               
               
               
               
               
Destinació:
C.D.Logroñés
Internacional (Espanya): NO