HÉCTOR Simón
Escudero
Biografia
Llançà (Girona)

Format en l'infantil del LlanšÓ, als 14 anys va fitxar pel F.C.Barcelona i romandrÓ a La Masia al costat de jugadors con ANDRÉS INIESTA. No es va acabar d'adaptar i marxà altre cop cap a Girona per jugar al Torroella, des d'on marxa al juvenil del Figueres, club que als 17 anys va deixar per incorporar-se al R.C.D.Espanyol.

Amb l'arribada de BARTOLOMÉ MÁRQUEZ al filial, es va confiar molt en HÉCTOR i aix˛ el va portar a debutar amb el primer equip de la ma de JAVIER CLEMENTE (2003-04), en un partit contra la Real Societat on juga tres minuts.

Des de la 2002-03 a la 2004-05, HÉCTOR es va confirmar com una de les peces angulars del "B", i llavors, la 2005-06 va ser cedit al Racing de Ferrol. Va ser una cessiˇ que va marcar el seu destÝ, perque allÓ va tenir un greu accident en saltar d'una piscina amb poca profunditat d'aigua i on una fractura gravÝssima li va deixar les cervicals molt malmeses. Encara sort que ho va poguer explicar, per˛ la recuperaciˇ va ser lenta i dura.

Migcampista de banda esquerra amb excel.lent domini i conducciˇ de la pilota. En el "B" gaudia d'una demarcaciˇ mÚs en punta donada la seva qualitat.

A finals de la 2007-08, HÉCTOR es va desvincular del R.C.D.Espanyol i va fitxar pel Girona F.C.

En la 2008-09 va ser cedit en el mercat d'hivern a la Cultural Leonesa.

13-03-1984
Procedència:
Espanyol "B"
Historial R.C.D.E.
Demarcació:
Interior esquerre
Temporada
Partits
Clasif.
Lliga
Gols
Lliga
Copa
Euro
Lliga
Copa
Euro
2003-04
8
1
..
17º
-
-
..
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
               
               
               
               
               
               
               
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
               
               
               
               
               
Destinació:
Girona F.C.
Internacional (Espanya): NO