PERIQUITO.CAT
Constantin
GALCA
Biografia
Bucarest (Romania)
La temporada 2009-10 va iniciar la seva etapa com a entrenador, dirigint la U.D.Almería "B", per tornar al seu país i acumular experiència amb la sel.lecció de Romania Sub-17 (un any) i com entrenador del Steaua (un altre any).

La mala dinàmica del R.C.D.Espanyol la temporada 2015-16, va propiciar la destitució del tècnic SERGIO GONZÁLEZ i que el president JOAN COLLET apostés per GALCA com entrenador revulsiu.

Tot i que la situació de l'equip amb SERGIO (12º en la tabla després de 15 jornades) no era alarmant, el joc desenvolupat setmana darrera setmana sí que era preocupant. GALCA va voler canviar la forma de jugar, va voler proposar un futbol tècnic i de control del joc, però es va adonar de que no comptava amb jugadors per fer-ho.

Després d'encaixar un 6-0 a camp del Real Madrid, la Real Sociedad se'n va anar de Cornellà-El Prat amb un 0-5 que va disparar totes les alarmes; a la jornada 23 l'equip ocupava el lloc 17 a la classificació i contra tor pronòstic GALCA va ser ratificat al càrrec.

Es va assolir finalment la permanència, però signant com l'equip més golejat de Primera.
8-03-1972
Procedència:
Steaua Bucarest
Temporada
Partits
 
Lliga
Copa
Euro
Pos.
Lliga
2015-16
23
3
..
13º
           
           
           
           
           
           
           
           
           
           
           
           
           
           
           
 
           
           
 
           
           
 
 
 
Destinació: - - -