EUSEBIO FERNÁNDEZ
Muñiz
Biografia
20-07-1893. Barcelona (Barcelona)

A inicis de gener de 1922 fou
escollit nou president. Segons els diaris de la època es va fer càrrec de la presidència amb idea de transformar el Club a nivell d'organització tècnica i administrativament.

El seu germà, MANUEL FDEZ. MUÑIZ, va ocupar el lloc de vicepresident primer a la Junta directiva. A nivell esportiu es va trobar amb un dels pitjors moments de la història del Club, on va haver-se de fer front a una promoció davant el FC España per tal de salvar la categoria al Campionat de Catalunya.


A mitjans de juny va tornar a la Presidència D. VICTORIANO DE LA RIVA, en uns difícils moments en que calia fer front al lloguer del Camp del carrer Muntaner.
Tan EUSEBIO FDEZ., com el seu germà, van passar a ser vicepresidents de la nova Junta directiva.13-10-1955. Avilés (Asturies)
Professió:
Empresari
Historial R.C.D.Espanyol
Temporada
Pos.Liga
Fitxa personal
1921-22
--º
Eusebio Fdez. Muñiz, era un home de negocis dedicat al sector de l'automòbil y representant de la marca Hispano Suiza a Espanya, que en juliol de 1932 va arribar a ser president del Stadium Avilesino.

En 1925, gràcies a les seves gestions en el club asturià, va solicitar i aconseguir el títol de Real pel club d'Avilés, moment en que va canviar els seus colors pasant a ser blanc i blau, inspirats en el RCD Espayol.