Ramon CONDAL
Escudé
Biografia
8-08-1937. Torrefeta i Florejacs (LLE)

Va entrar a l'Espanyol durant la presidència de MANUEL MÉLER i va estar també amb ANTONI BARÓ. Al 1993, amb FRANCISCO PERELLÓ, va entrar a formar part del Consell d'Administració.

Gran amic de DANIEL SÁNCHEZ LLIBRE, al 1997 CONDAL va animar-lo a presentar-se a president i en ser escollit, CONDAL va passar a ser vice-president.

Al 2004 les exigències de JOSÉ MANUEL LARA BOSCH -llavors màxim accionista- va obligar a SÁNCHEZ LLIBRE a remodelar el Consell; sent RAMON CONDAL i JOAN COLLET dos dels damnificats. No obstant, al 2006, en quan SÁNCHEZ LLIBRE va passar a ser l'accionista majoritari, va recuperar CONDAL com adjunt a la presidència.

Al 2009 CONDAL es va convertir en el segon màxim accionista del club, al adquirir el paquet accionarial de JOSÉ MANUEL LARA BOSCH.

El 12 de juliol de 2011 RAMON CONDAL va substituir a la presidència a DANIEL SÁNCHEZ LLIBRE, que havia estat massa temps al càrrec.

Tot i que CONDAL va accedir-hi amb il·lusió, la realitat del club i les greus dificultats econòmiques i esportives el van superar i va dimitir a l'Octubre de 2012. El càrrec l'ocupà JOAN COLLET.

26-07-2016. Barcelona (Barcelona)
Professió:
Empresari
Historial R.C.D.Espanyol
Temporada
Pos.Lliga
Fitxa personal
2011-12
14º
Empresari dedicat al sector de l'alimentació. Als anys seixanta va regentar una parada al mercat de la Mercè de Barcelona. Al 1982 va inaugurar un supermercat i
al 1992 va fundar la cadena de supermercats Condis.
Va rebre la Medalla al Treball Francesc Macià, atorgada
per la Generalitat.