1986-87
SECCIÓ DE BASKET
GIN MG SARRIÀ
Clica a la
foto per
veure la fitxa
J.Jiménez
Illa
Tramullas
Freixanet
Epi I
Piñero
Lete
 
Collins
W.Jones
Bosch
Abad
Phillips
Temporada 1986-87
La temporada es va afrontar amb molta il·lusió per la primera participació de l'equip a la competició europea de la Copa KORAC, però aviat es va tòrcer la previsió.

Es va aconseguir un nou patrocinador, el GIN MG, però aquest va exigir suprimir el nom de "ESPANYOL" perque no afectes les vendes de la marca de licor al Païs Vasc.

L'absència d'alternatives econòmiques per mantenir la secció va fer que el club acceptes
la condició. El recurs d'afegir SARRIÀ darrera de la marca resultava inclús patètic. Naturalment aquest episodi va ser molt mal acollit per l'afició i va provocar un cert distanciament que apuntava a un probable final del basket perico.

Malgrat la gran temporada anterior, l'entrenador GUIFRÉ GOL no va continuar dirigint l'equip i es va optar per fitxar a JUANITO JIMÉNEZ, que havia estat escollit el millor entrenador de la temporada anterior.

Van arribar una serie d'altes per a reforçar l'equip, com FREIXANET, PIÑERO i l'espectacular nord-americà WILLIE JONES, que venia de fer una gran temporada amb el CLARET DE LAS PALMAS.

A la Copa Korac es va eliminar l'equip belga del VEVEY i a la següent eliminatoria l'equip va caure derrotat davant l'ANTIBES frances, no podent defendre la renda de 13 punts que es presumien suficients en el partit d'anada.

A la lliga regular es seguia jugant en dos grups i l'equip va quedar cinqué, amb lo que va passar a jugar la segona fase amb els set equips pitjor restants.

Seguidament es va d'haver de jugar el Play-Off pel descens contra BREOGÁN, al que es va poder eliminar en una eliminatoria duríssima.

Entre la mala classificació final i les penuries econòmiques del club, els rumors de venda de la secció cada vegada van agafar més força.
CLASSIFICACIÓ FINAL

PRIMERA DIVISIÓ A.C.B.

1.- FC BARCELONA
2.- JOVENTUT
3.- CAI ZARAGOZA
4.- REAL MADRID
5.- ESTUDIANTES
6.- CAJA CANARIAS
7.- CACAOLAT GRANOLLERS
8.- CAJA ÁLAVA
9.- CAJA BILBAO
10.- TDK MANRESA
11.- OXIMESA
12.- MAGIA HUESCA
13.- FÓRUM VALLADOLID

14.- GIN MG SARRIÀ
15.- BREOGÁN
16.- CLESA FERROL